videoblogg!

her er videoen jeg laget i stad til dere! bare en liten videoblogg da .. hehe, er ikke helt i form ser rar ut..

 

syntes om videobloggen?

videblogg , innkjøp forige helg

heia , endelig kommer videoen dere har mast massemasse om!

sre  ikke ut hat nesten ikke sminke på bare litt mascara!

syntes om innkjøpene?

om helgen og bilder , med marthe<3

heelo , som jeg sa før helgen ble det ikke akkuratt så mye blogging , frodi som sagt1456 ganger så  har jeg og marthe elisabeth vært sammen hele helgen!

og vi har kooost oss veldigvelig..

fredag: som jeg sa på fredag eller så  dro jeg til martha etter skolen så dro vi og henriette til kuben og shoppet kommer innkjøpsvideo , og etter det spiste vi taco og  spilte slender osvosv ..koos

lørdag: og på lørdag  så  våknet jeg og martha og da skulle hun på jobb kl 10 så da ble jeg der hjemme og så på tv ogsånt koooste med hunden hennes pernille loevu, også kl 12 så skulle lene (mammaen til marthe) på trening og det er jo på sentret  så da fant jeg på noe med martha i pausen som var en stund da spiste vi på en random kafee og litt så når hun  ikke hadde  pause mer e photoshoot  gøy ass..,jeg var iallefall ikke redd hitnhinnt haha.. menmen.

søndag:  på søndag var det en veldigvelidg  chill dag , vi soov lenge :* diggdigg så det nåt vi stå opp fikk vi servert frokost osv og etter det så vi bare filmer og spsite poptetgull , vi så 3 skrekkfilmer på søndag åååå loveit....

.mange mange bilder... kommer ett egent inlegg med bilder fra photoshooten...

ilu marthe elisabeth<3jentamii

hva har dere gjort??

videoblogg: kamera spørmål?

jaja jeg har ikke fått blogget i dag men det er fordi jeg har hatt det veldig veldig travelt lekser osv osv.. hehe men sorry da..og nå kommer det iallefall en video så ja hahahah... kleint inleegg har skype ogsånt skal snart  gjøre matte leksa til imorgen ... ønsk meg lykke til:-)

 var litt i dårlig form og syyk når jeg lagde den da så er litt trøtt og sløv .. menmen

 

hvem kamera skla jeg ta?

forslag til videoblogg?

heeeelooosøtiser<3

nåå trenger jeg videoblogg forslag ,har sykt lite innspirasjon til videoblogger fortiden ..  så hvordan video hvil dere jeg skal lage?? skal prøve og lage de fleste forslagene som kommer inn så bare komm  med mange  forskjellige forslag!


Hvordan videoblogg vil du ha ?

Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits