New in: peak

ar  heiii!

har ikke gjort så mye etter skolen en og sove i 2 timer ahh.. det var faktisk ganske digg , fordi jeg var veldig sliten ogsånn i dag hehe.

og nå skal jeg bare slappe av og pakke litt til i morgen fordi da skal jeg på sykehuset og opperere nesen, pågrunn av at jeg er så mye tett og blør en del nesteblod.

så da skal jeg være der i 2 dager ..men det kan hende jeg får blogget da!:-)

men: for noen dager siden fikk jeg en ny skjorte wohoo.. jeg har blitt super glad i og gå med skjorter ogsånn. så da fikk jeg en fra peak.. jeg har hatt 3 fra før av, og de er skikkelig digge og behaglige. og  de er liksom sånn at de lager seg en fasong som passer til deg. når du tar dem på. jeg elsker i allefall de"!

så den er fra peak , og den får du kjøpt på peak store osv..og siden det er et merke somer ganske kjent koster den ikke akkuratt lite men, jeg  liker den så godt!

den koster 900

ble litt sjåmete hadde på en effekt....

 

New in

heeia!

det er den  tingen jeg kjøpte i dag , og det jeg kjøpte var en neglelakk . fra allessandro , og den er i fargen midnight rebel .. forelset meg helt i fargen:-) den var super skjønn. jeg kjøpte den på parfymeriet på smietorget sentret. og kostet ca 59 eller 69 hsuker ikke helt.. er ikke så farlig. men i allefall ikke så dyrt.

håper den blir fin på . skal kanskje teste den ut etterpå. bare for og se hvordan den var, og den faregn da hehe! kommer sikkert noen bilder på et inlegg ellernoe.har du kjøpt noe nytt i det siste?
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits