28.11.2012hei , i dag har jeg ikke gjort så mye ,har bare vært på skolen og hatt en vanelig dag på skolen! nå snakker jeg med folk og venner osv.. gleder meg til neste helg.

har en delplaner med venner osv . alltis koos når alle vennene er sammen, HAHA:-) men ellers så står kamera på lading , så fikk ikke tatt så bra bilder i dag ,bare med phootobooth ehhe.. men men det går! 

Ukens spørsmål#2

 

heei , denne uken har jeg fått en del spørsmål , svarer på de jeg orker nå!

kan du ha flere linkerunde? ja ,jeg kan det!

har du noen uvaner? hvis,hva? ja , foreksempel hvis jeg kjeder meg så piller jeg av mascaraen min  min hehe, jeg driver med håret mitt  heletiden, og jeg snakker høyt haha..

favorittsminke produkt? mascara helt klart! 

har du iphone? syntes om den? knust den før?  ja jeg har 4s,værdens beste telefon<3 nei aldri!

vet foreldrene dine at du har blogg? ja seffølgelig

hva syntes de om, at du blogger? de syntes faktisk det er gøy haha.. ellers så mener de ikke noe spess.

skal du på justin bieber konserten? jaaa<3 

hvor ofte vasker du håret ? som oftes annenvær dag eller vær dag, det sliter på håret , det er sykt mange som sier det...

hvor er den svarte skinn vesken fra ? tatler:-)

vært på smestad? ja..

 liker du one diarecton ? de er helt greie ,har noen bra sanger. justin er bedre. men jeg er iallefall ikke en directioner!

 hvordan vintersko har du ? syntes er finest\best? vinter congverse eller uggs

favoritt  farge? vinrødt er sykt fin og rosa!

når begynte du med sminke? slutten av 5 


 

 noe du lurer på til neste uke?

vanlig tirsdagheii , blogglesere! ja nå er jeg hos mormor og bestefar. noe som er ganske kooselig.<3 mormor hentet meg på skolen halv 3 .. hadde bare en vanlig grei skoledag i

dag. ognå er jeg nettopp ferdig med lekser. det er deilig. spilte inn en videoblogg i stad vet ikke omjeg skal legge den ut enda! men det kan ta tid vis jeg bestemmer meg forog legge den ut. haha.

christmas want`s

heii ,  nå tenkte jeg bare og lage et inlegg om hva jeg ønskermeg til jul ,det her er bare litt av det jeg ønsker meg da! lagde bare en kjapp kollasj ble ikke så fin , jaja.


too faced -solpudder 299. ,    blush fra the body shop ca 180. husker ikke..,    mac leppestift i pink playd, koster 179 acne skjerft 800  ,  mac ( macbook pro)  tror det er 9700.  pink friday ( nye parfymen til nikki minjaj. , lulus sminkebag, 350 tror jeg. ,  nye uggs votter , tror de koster rundt 500..  ,  og jucie dress<3 den koster 1000 per del.
 ønsker du deg noe av det?

training!

hei! nå har jeg nesten akkurat kledd av meg trenings klærne og tatt meg en digg dusj! kom hjem fra trening for ikke så lenge siden.. så har egentlig ikke gjort så mye i dag bare ryddet rommet og trent! så har vært en veldig  chill dag.. nå har jeg hoppet oppi joggebuksen osv , sykt deilig etter trening. ognå skal jeg se på tv og kose m,eg med litt godtri jeg har igjenn fra i går.

saturday!

heiia! i dag har jeg hatt det veldig kos.. jeg stod opp ganske sent i dag. noe som var veldig deilig! og i kveld har vi vært på en koselig  julegate oppning. med nissetog osv .. hehe. det var koos. nåhar vi spist taco. skal egentlig bare ta det chill i klveld!

og headeren min er hemma men driver og lager ny!<3

 hva skal du i kveld?

et lite tips

Jeg har ikke blogget på i uke ,sorry men har ikke hatt tid.. elsker dere lesere, fortsatt da! og jeg vet jeg lover  videoblogg ,men det vil ikke lastest opp.. men kommer sikkert snart!

 

men, et tips: dere alle har sikkert hørt om tangel teezer ,værdens beste hårbørste<3 elsker den. men det man kan er at hvis man bare skal ha med seg en lepomade og et solpudder på skolen.så kan man faktisk åpne tangel teezeren og legge det inni. dte er ganske smart!jge fant det faktisk ut  før for 1 uke siden ellerno, ahha.

liktet du tipset?

 

Lørdag iloveit!

heeeeeei!

nå er det helt herlig at det er lørdag ,digger det! så i dag skal jeg bare til kristine og dem og koose meg der ,og overnatte til i morgen. så det blir virkelig chill.

så skal snart nedpå butikken og kjøpe litt godis osv.. så må jeg nok snart begynne og pakke litt , til etterpå.

og videoen er spilt inn,så den kommer sikkert i løpe av morgen dagen:-) 

 hva skal du ikveld?

dette inlegget kom veldig sent 

Home again!

heeiii!

jeg har jo vært på sykehuset, så da har jeg ikke orket og blogge eller noe på 3 dager ellernoe. men nå er jeg iallefall tilbake. så da er det sykt deilig og skrive t inlegg og bloggen nåå! jeg har for det meste sovet og vært slapp , og hatt vondt i nesa på sykehuset egentlig... det er sånn passe vondt i nesa nå. men det er det ca 1 uke etter en opprasjon. så det går over! men nå skal jeg bare pakke ut av baggen min ogsånn. og jeg lover at det kommer en videoblogg om innkjøpene frai går ellernoe. lover:-) men nå skal jeg bare slappe av. så snakkes vi senere<3
 

 

vinn bloggshouts!

heii!

tenkte bare og dele ett inlegg om en konkuranse som blogg.no har. der hvor du kan vinne gratis bloggshouts.og de vil bli delt ut 50 bloggshouts som vil bli fordelt utover . 5 bloggere kan vinne! man kan da vinne 10 bloggshouts. wohoo. dette er en veldig fin sjanse til dere som vil ha flere lesere osv. kom igjenn alle sammen,  delta her 

lykke til<3 

 

dw12dt
New in: peak

ar  heiii!

har ikke gjort så mye etter skolen en og sove i 2 timer ahh.. det var faktisk ganske digg , fordi jeg var veldig sliten ogsånn i dag hehe.

og nå skal jeg bare slappe av og pakke litt til i morgen fordi da skal jeg på sykehuset og opperere nesen, pågrunn av at jeg er så mye tett og blør en del nesteblod.

så da skal jeg være der i 2 dager ..men det kan hende jeg får blogget da!:-)

men: for noen dager siden fikk jeg en ny skjorte wohoo.. jeg har blitt super glad i og gå med skjorter ogsånn. så da fikk jeg en fra peak.. jeg har hatt 3 fra før av, og de er skikkelig digge og behaglige. og  de er liksom sånn at de lager seg en fasong som passer til deg. når du tar dem på. jeg elsker i allefall de"!

så den er fra peak , og den får du kjøpt på peak store osv..og siden det er et merke somer ganske kjent koster den ikke akkuratt lite men, jeg  liker den så godt!

den koster 900

ble litt sjåmete hadde på en effekt....

 

Good morning

heiia, allesammen! 

stod opp ganske tidelig i dag også i og med at de er farsdag, så da måtte vi gi gave og servere frokost og litt koselige ting osv.

og nå har jeg nettop dusjet osv til jeg etterpå skal møte noen venner  det blri koos! ellers skal jeg ikke noe annet spessilet i dag , bare takea chillpill hahaha.. ( jeg har litt  rar humor) ja det kan man si. og til alle dere som lurer på videobloggen , den kommer tar litt tid.. jeg begynte og laste den opp i går kl 6 på kvelden ellerno, og den har stått til nå og den er bare lastet 76% av 100 så den kommer på kvelden en gang.


feirer dere farsdag?

take a chillpill

heiiia!

nå føler jeg meg faktisk ganske loner her jeg sitter og spiser sjokolade hehe, men neida.  jeg er ikke med noen venner i kveld og det er faktisk sykt kjedelig.. men ja. jeg har nesten akkurat kommet hjem fra taco kveld  hos mormor og bestefar, så har ikke kjedet meg i hele dag iallefall  men akkurat nå så bare chiller jeg.

så allesammen ta dere en chillpill haha , dumt at ikke det finnes da hahahah. ble litt fårlig...

 

FinalyHei, God morgen!
Jeg stod opp for ikke lenge siden , stod opp sykt tidlig til og være meg. Men det var digg og våkne til helt ryddig rom! Jeg ryddet det i går og jeg ommøblerte en del , flyttet sengs på andre siden osv.. Og nå skal jeg en deilig frokost og litt så kommer videoen etterpå tror jeg;-)

Shine bright

Heei alle søte !
Jeg har nettop kommet hjem fra skolen osv og de er Drit digg med fredag. T.G.I.F supert. Og det var ganske fint vær med snø osv i dag, og nå er det drittvær så det regner og blåser huff haha;) også er det sykt mørkt ute allerede nå er det mørk og kl er 4 WOW..
Nå skal jeg hard rydde rommet mitt liksom , sånn jule rydding og mamma skal vaske osv.. Fordi det skal jo være rent og fint til jul, så skal jeg få sofa wohio! Kommer mer om den senere. og husk og kommentere da blir jeg glad!<3hva heter bloggen din?

my day

heeei søte folk!

nåå har jeg akkurat nesten kommet hjem fra utviklingsamtale med mamma og kontakt lærer`n da.det gikk egengelig veldig oversakene bra! jeg trodde det skulle gå værre for og si det sånn , så det gikk ganske bra.. og jeg hadde ikke så mye dårlig , supert ass? haha. og nå har jeg gjor leksene for tirstag og onstag etter helgen fordi da skal jeg opperere i nesa, fordi jeg er mye tett ogsånn. men de skjer ikke noe med nesa ellerno da.. og jg har akkurat hoppet oppi joggingsen og kose genser, wohoo loveit<3


æ hva har du gjort i dag ? og husk og kommenter ,da får jeg mye mer blogglyst, værdens beste lesere<3

Treg pc...

Hei!
I dag har jeg vært på cc med mamma . Det var veldig koselig! Det kommer en innkjøps video etterpå eller i morgen bra! Så har jeg gjort matte leksene og levert innlevering , ikke då gøy for og si det sånn..
Også har jeg værdens tregeste pc. Det tar 30 min og skru den på, jeg tuller faktisk ikke .. Dere kommer til og tenke what?? Men jeg er litt vant til det da ! Men gleder meg til jeg går mac da ;-) men vi snakkes jeg stikker på trening nå

snow againheeeii!

i dag var det bare en vanligkedlig dag på skolen.. bre vanlige fag osv.. og i dag begynte det jo så klart og snø igjenn, snow again. koslig med snø men det er sykt glatt osv häter det. også dro jeg en liten tur til martine etter skolen.. kom hjem for et par timer siden. og nå skal jeg lese litt blogger osv..

så snakkes vi senere<3 

 

New in

heeia!

det er den  tingen jeg kjøpte i dag , og det jeg kjøpte var en neglelakk . fra allessandro , og den er i fargen midnight rebel .. forelset meg helt i fargen:-) den var super skjønn. jeg kjøpte den på parfymeriet på smietorget sentret. og kostet ca 59 eller 69 hsuker ikke helt.. er ikke så farlig. men i allefall ikke så dyrt.

håper den blir fin på . skal kanskje teste den ut etterpå. bare for og se hvordan den var, og den faregn da hehe! kommer sikkert noen bilder på et inlegg ellernoe.har du kjøpt noe nytt i det siste?

heyyo!

heei! 

i dag har det vært en hektisk dag.. på skolen altså. men vi hadde kort dag da ,koos! ellers så har vi bare hatt en vanlig dag.

etter skolen så gikk jeg og noen venner ned til sentret osv.. jeg prøvde ut bakkortet.wohoo:-) det var veldig bra, men hadde ikke så mye på det da hehe. kjøpte bare en drikke og litt kommer . så ja..  har  egenglig akkurat gjort matte leksen til i morgen og spist litt. så nå tar jeg og redierer litt forskjellig osv.. vent og se thhi,

ha en fin dag videre<3!<3

hvorfor jeg ikke har blogget, besvimt osv

heeisom dere sikkert har set har jeg ikke bloget 1 eneste inlegg i helgen( på 3 dager) og det er et par grunner til det.. og jeg har ikke orket og blogge men jeg har jo tenkt på dere da.. for det første så begynte det på fredags kvelden. kl var ved 8 tiden  på kvelden, og jeg begynte og bli kvalm og slapp.. et par minutter senere hadde jeg kastet opp ( spydd) over hele doen og rundt  den øsjameg.. også skjedde det 4-5 ganger etter der igjenn. så skulle jeg ta en dusj fordi jeg  følte meg så ekkel ehhe.

jeg sto i dusen i ca 15 min  uten og  vaske hårt elle noe tilslutt måtte jeg sette meg ned ble så slapp 1 min eterpå gikk  j eg ut av dusjen ble sinnsykt sapp ah. så  tok jeg hanklet rundt  meg så kom pappa inn  fordi de  hadde ikke hørt noe fra meg osvosv, så pappa kom in  og sa nikoline? er du kvalm,  hvoran går det  med deg? så begynte  jeg  og kaste opp blæhh. så sa pappa til mamma at hun skulle komme , så de tte sa de til  meg da( fordi jeg husket ingen ting) og jeg ble ble helt hvit i annsiktet og lilla lepper sarte blanke øyne..

og jeg hadde vist bare sagt mamma? pappa? nå besvimer   jeg.. nå.. så hadde jeg bare  falt på bade gulvet mamma  hadde med en gang bare sagt til pappa ring ambulansen . og pappa rigte 113 og  ambuansen kom .. jeg lå forra peisen med en diger morgenkåpe så kom de 3-4 damer og menn fra sykehuset osv og ja. de fortalte hva som hadde skjedd og de sa jeg måte være være veldig velig rolig osv og bare drikke vann eller eple most.. ehhe. så det er en egenglig en ganske stor grunn til at jeg  har vært bore osv.. er ganske slapp fortsatt hehe..

men ja har akkuratt spist litt etter og nesten ikke spist på en uke ..

og foresten hvis det er en del skrive  feil i inleggene mine osv om dagen er det fordi tastene på pc min er fuca.. vet om de selv altså:-) og ser ikke alltid all de skrivefeilene hvsi jeg har det travelt!

branok grunn hehe? hva har du gjort?

yeye friday!

hello , i dager det fredag som  betyr helg wohoo elsker det! ikke noe lekser , skole, ikke noe og  tenke på.. bare slappe av og kose meg med venerosv! jada.

tror nok jeg skal finne på noe med marthe elisabeth koos.. dagen i begynte bra utenom at  jeg måtte gå til skolen uten paraply og da jeg var fremm på skolen var jeg kliss våt og håret mitt var forferdelig! men nåskal jeg bare innomnoen blogger og litt..

ha en fin kveld<3hvordan har din fedag vær? tips til videoblogger?

feiret værdens beste pappa!

hello , kvelden ble ikke  så kjedelig som jeg trodde fordi jeg skulle jo på halloween party og kose meg med venner osv!

men det kvelden ble ganske bra alikevel  hehe , vi har spsit biff osv  nydelig mat! og nå skal vi snart spsie epplekake og is!  namnam<3 .

men nå skal vi bare koose oss vidre.. ( og dette inlegget skulle vært ute i går kl 8 men det var ikke ute , men jeg trykket på publiser knappen så det var litt rart!ser trøtt ut var det ogs! hehe 

 

Torstag i dag?

hei!

skjønner ikke at det er torstag i dag allderede? hehe men det er sikkert fordi at jeg har vert på skolen bare 1 dag denne uken ..

meni allefall dagen har gått ganske sakte og kjedelig osv.. ha sett på frustrere fruer kanskje 4-5 timer i dag , he fan kan du si, men serriøst blir aldri lei av det har sikkert sett  alle episodene minst 5 ganger ehh.  også  har jeg bare filmet en videoblogg som suger! pågrunn av at jeg har  dårlig hår dag , hås i stemmen , gul farge på lyset når jeg filmet den osv men den kommer sikkert ut. ellers skal jeg prøve og dra på trrening i dag , begyner og bli frisk nå så det er bra:-) wohooo!

hater håret i dag..

syntes du uken har gått fort?
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits