feiret værdens beste pappa!

hello , kvelden ble ikke  så kjedelig som jeg trodde fordi jeg skulle jo på halloween party og kosemeg med venner osv!

men det kvelden ble ganske bra alikevl.. hehe , vi har spsit biff osv  nydelig mat! og nå skal vi snart spsie epplekake og is!  namnam<3 .

men nå skal vi bare koose oss vidre..

jeg tror nok ikke det blir noe mer blogging i dag er veldig sliten har nesten ikke sovet på 2 dager så skal prøve og få masse søvn i natt:-)

ser sykt trøtt ut! var det også hehe
 hva har du gjort i dag?

 

Happy halloween!

heei!

ja happy halloween,i dag er det jo halloween.og det er skikkelig mange som skal koose seg og gå halloween med venner ogsånn og ha det gøy på partyer osv..

det skulle jeg også på halloween party , men selfølgelig er jo jeg syk så jeg må da være hjemme her , veldig gøy.(neinei)  men i allefall så må dere andre ha det skikkelig gøy og kose dere massemasse! og i stad da jeg ikke var syk på det verste orket jeg faktisk og gå ut g ta noen bilder, fordi det var ganske bra lys ute ogsånn nå som det er vinter og snø , så lysner det mye opp.  legger de sikkert ut.. men det blir jo litt bra etterpå da fordi da skal vi feire papa fordi han har burstag!

men ellers så har jeg ikke gjort noe spessielt , har ikke orket og spsie ellernoe. men det var det jeg skulle si i stad var mamma nede  på posthuset en tur får og hente noen pakker, og i en av de var det en nike joggebuksei lysegrå elsker nike sine bukser de er så digge! loveit# skulle egenglig få den som en liten gave fra lillebroren eller søstern min men jeg trengte en chille bukse nå alle er ødeagt og kastet osv, og jeg elsker og bruke det når jeg er hjemme påkveldene ogsånn. men nå skal jeg bare slappe av  videre og håpe på ogbli litt bedre .

så snakkes vi etterpå<3 


skal dere gå halloween ? eller påhalloween party?

winterland, syk!

Hei! da jeg våknet i dag var jeg egenglig helt jævlig fordi jeg er forskjølet og når jeg er forskjølet er det helt blæh fordi jeg sliter veldig med tett nese osv  , så jeg skal faktisk snart på sykehuset og opperere fordi jeg klarer nesten ikke puste med munn fordi jeg puster med nesen og  da får jeg litt sånn panikk kan man si:-(

men tror jeg ikke skal på skolen i morgen heller noe som er veldig dumt fordi jeg skulle på haloween parymed jentene osv men da blir ikke de noe av selfølgelig , typisk hehe.. men tror nok ikke jeg skal ha noe outfits i dag  for og si det sånn fordi jeg har bare chille sokker fra  cubus og  joggebukse , og en pysj topp!

er fortsatt veldig veldig mye snø , er egenglig veldig kooselig<3 

 


hva gjør du i dag? syntes om bildene?

snø , snø ,snø!

Hei!

da jeg våknet på morningen i dag . og så ut av vinuet ble jeg er sjokkert , hehe hele trappen , eindomen var dekket av massemasse snø!

det er veldig koselig med snø syntes jeg , men hater når det  det blir skikkelig glatt og iskaldt . er glad for at vinterjakke finnes her altså haha!

skolen i dag var ganske bra egenglig  hadde kort dag , etter skolen gikk jeg til bestemor og koste meg litt der ,så fikk jeg et nypp par medf lilla og hvite ullsokker helt random men det er faktik den størtse favoritten jeg har elsker ullsokker blir veldig var av ull så ja .. har sånn 5 par ca ellerno.

men nå skal jeg bare se på tv osv , har begynt og  bli forskjølet så skal drikke litt varm kakao:-)
har du jule stemmning? det har iallefall jeg litt<3

Photoshoot med frida#1

heiiu ,  i går  tok vi en del bilder osv ute , fordi det var faktisk  ganske fiiint vær . wohoo<3 og  vi  kanskje noen av den går til hedder også..

 men det var en del bilder hehe.. og jeg har prøv og tatt de som ble finest ogsånn ! ble 0 bilder eller no men viser ikke så mange langt ifra:-)
 

 syntes om bildene?

Breakfast!

God morgen alle søte lesere! jeg og frida stod opp ganske tidelig i dag vi stod opp kl 10 og da hadde jeg en skikkelig rar følelse , jeg  husket ikke at jeg lameg i går... haha! men iallefall så har vi netopp spist en delig  frokost og fersk presset appelsin juice namnam. jeg ha jo ny hedder også ble jo litt fornøyd men ikke helt , men jeg  fikk fine tilbakemelidnger da ! og nå skal vi bare ta litt bilder og bare slappe av , det er sykt kaldt ute neineinei vinter!

hva skal du i dag ? syntes om bildene?

ny header

hello , som dere sikkert ser har jeg ny hedder den lagde jeg selv  og ble sånn passe fornøyd.. men jeg fikk også  tilsendt 3 stykker på mail de  var veldigvelidg fine også da, kommer garantert til ogbruke de senere altså! men er veldig takk nemelig for de da hehe så tusen takk , veldig kooselig med sånne ting:-)

men jeg vet ikke helt om jeg skal bytte design også? men det  ser vi ann utover men kanskje , kanskje ikke det er jo litt fint det jeg har nå også da haha !<3

 

tok bare et random bilde
hva syntes duom hedderen ?

skal jeg ha nytt design?

lørdag er herliig!

hello , sorry for at jeg ikke har blogget før i dag men det er fordi det var veldig  vdelig dårlig nett hos fridapuus heh.. men iallefall så stod vi påå ca 11 etter og ha lagt oss halv 5 i går og sett på vargveum på sengen og drikket masse burn haha.. så stod viopp og ordnet oss og spsite en deilig frokost!

så gikk vi ut og tok oss en liten ridetur den var bare på 50 minutter men hva så? det var gøy.. så bare dusjet vi og ordnet oss også har vi  bare cgillet resten egenglig:-)

mens nå så kom jeg og frida hjem til meg fordi i dag skal hun sove oss meg koos! og vi har fått en del godteri og drikke osv namnam vi er usunne på helg hehe.

og det første vi gjorde var faktisk og slenge på oss joggebukser , wohoo

og hvis noen av dere vil lage hedder til meg så send de på nikoline24@hotmail.com da bliir jeg glad! nå skal vi bare chillen videre.

ha en fin kvel alle sammen!

 frida sin blogg er fridahskiaker.blogg.no kommenter hehe

vi er i allefall ikke usunne neinei hint..

hva gjør du i dag?

 

T.G.I.F#2

HEEIIA, TANKS GOD IT`S FRIDAY<3 ja endelig er det fredag i gjenn elsker helg vi har hatt 3 pørver denne uken og tror alle gikk ganske bra , jeg håper det iallefall..

men  det kommer en video etterpå men den er ikke redigert , programme er ødelagt, og ja..

fordi oppdateringen har ikke vært på det beste denneuken , har bare vært på sentret og sånn med venner lekser osv  denne uken så har desverre ikke blogget mye.. menmen

og kl 7 skal jeg til beste frida! wohoo og overatte da, så jeg tror  je skal begyne og pakke snart og litt! tar med kamerat så det blir noen bilder loveit#

vinter  høye sko!


 

Bilder fra dagen !

Hei, værdens beste bloggleseere<3
Rukker ikke blogge i dag noe særlig skal møte noe folk osv ..

Går osv <3

Helle, nå som jeg har tid sitter jeg og skriver er morgen innlegg , fordi jeg rakk ikke blogge i går sorry, men rett etter skolen dro jeg til Natalie beste! Og ble der litt ..spiste osv, så dro vi på bingen og møtte noen folk da, martha, michelle, henriette, Karoline , Reidar og Jonathan <3 der var koos! Ble henta der kl 9 og etter der var jeg veldigveldig kald, så jeg satt meg rett under teppe men en kopp kakao og tv!! Men nå har jeg det travelt nå rekke skolen..
Snakkes

Jeffrey campbell

hello , nå tenkte jeg bare og ha et inlegg om disse skoene , altså Jeffrey campbell ! disse er ikke så dyre stntes jeg fordi de er veldig veldig fine og holder super lenge på kvalitet oav.. og de koster  rundt 1.400 osv menjeg elsker de :-) de har sykt mange fine varrianter også..kjøøp haha.. og jeg har laget et bilde av noen forskjellige farger osv..

 

jeffry<3

 

Jeffrey campbell booties
1.270 NOK - envishoes.com

Jeffrey Campbell lace up wedge
1.030 NOK - shopakira.com

Jeffrey Campbell black high heels
1.140 NOK - oxygenboutique.com

Jeffrey campbell booties
1.595 NOK - nelly.com

Jeffrey campbell booties
1.595 NOK - nelly.com

Jeffrey campbell booties
1.595 NOK - nelly.com

Tirstager loveit

hello , jeg er den som elsker tirstager loveitloveit , og vi har bare chille fag , kort dag , beste lærere og alt det der , koskos!

og har egegnlig bare engelsk til i morgwn og den har jeg gjort , så da skal jeg bare chille rsten av kvelden , og redigere video og litt forskjellig ..

tror jeg skal jogge meg en tur etterpå også ,  det er sykt digg og jogge når det ikke er sol ute , og tror den konkuransen snart kommer også..

åja til alle dere som ikke har fått det med dere så har maybeline color tatoo kommet i norsk butikk wohooo , alle sier den er sykt bra og det er den også jeg har prøvd den , men det har bare kommet 5 farger til oeg ellerno men fortsatt wohho<3

og ja jeg har ny lue det er sånn sykt mange som syntes det er styggst ogsån men jeg elsker den , det var den som var den tingen mormor kjøpte med fra  praha og den  var ganske dyr og derfor fikk jeg ikke så mye , men den er fin på#loveit#
haha det var det fineste bildet , alle ble rare 

sytes om luen?? hva ggør du i dag?

topp fem sanger !

hello , for litt siden fikk jeg et spørsmål om jeg kunne si eller vise hvordan sanger jeg hørte mest på fortiden osv , og da tenkte jeg og vise dere det nå!

jeg elsker musikk klarer  nesten ikke en dag uten haha:-) orker ikke begynne med sånn   tynn musikklinje fra  youtube nå det tar litt tid så ja men dere får det dere vile iallefall!

dimonds-rihanna
 

 admiral p - kallenavn

karmin - brokenhearted

 payphoone -marron

 ellie goulding-lights

videblogg , innkjøp forige helg

heia , endelig kommer videoen dere har mast massemasse om!

sre  ikke ut hat nesten ikke sminke på bare litt mascara!

syntes om innkjøpene?

Wet ' n wild

Hello, for en stund siden bestilte jeg litt sminke fra wet n wild, og er sykt fornøyd! Skal snart prøve produktene;) jeg fikk øyen skygge trio , singel øyenskygge , lipgloss, neglelakk, mascara og solpudder sykt fornøyd !

mandag da!

hello , kom faktisk nesten akkurat hjem fra skolen mamma hentet meg i dag , og itilegg så slutter vi tidelig på mandager , wohooo 

så var en ganske fin dag i dag ogsånn da! men nå har jeg spilt inn ett par videoblogger til dere , så det kommer en del vidoer fremmover..og kommer i tilegg en etterpå også om innkjøpene fra forige helg , men den er ikke så morsomm da hehe..

så nå skal jeg snart spise middag osv osv ,:-)

snakkes etterpå<3xrar

hva gjør dere i dag ??

hvordan videoblogg vil du ha?

Avhengie av blogg!

Heei

bloggpasue..

nååå tar jeg meg en liten blogg pause ikke så lenge men jeg bloger sykt dårlig fortiden så ja , men ikke slutt og lesbloggen blir mye bedre etter pausen , lover<3
Cold

Heeia, i dag er en sånn dag der hvor jeg bare har joggebukse , genser, ullsokker det er iskaldt, og akkurat nå sitter jeg alene mens mamma er borte en liten tur og da måtte jeg seriøst dusje og fyre masse i ovnen for og få varmen litt! Har akuratt gjort lekser forran peisen, er akkurat ferdig, Så nå tar jeg meg en kopp med varm kakao og krem? namnam# loveit, så har jeg

om helgen og bilder , med marthe<3

heelo , som jeg sa før helgen ble det ikke akkuratt så mye blogging , frodi som sagt1456 ganger så  har jeg og marthe elisabeth vært sammen hele helgen!

og vi har kooost oss veldigvelig..

fredag: som jeg sa på fredag eller så  dro jeg til martha etter skolen så dro vi og henriette til kuben og shoppet kommer innkjøpsvideo , og etter det spiste vi taco og  spilte slender osvosv ..koos

lørdag: og på lørdag  så  våknet jeg og martha og da skulle hun på jobb kl 10 så da ble jeg der hjemme og så på tv ogsånt koooste med hunden hennes pernille loevu, også kl 12 så skulle lene (mammaen til marthe) på trening og det er jo på sentret  så da fant jeg på noe med martha i pausen som var en stund da spiste vi på en random kafee og litt så når hun  ikke hadde  pause mer e photoshoot  gøy ass..,jeg var iallefall ikke redd hitnhinnt haha.. menmen.

søndag:  på søndag var det en veldigvelidg  chill dag , vi soov lenge :* diggdigg så det nåt vi stå opp fikk vi servert frokost osv og etter det så vi bare filmer og spsite poptetgull , vi så 3 skrekkfilmer på søndag åååå loveit....

.mange mange bilder... kommer ett egent inlegg med bilder fra photoshooten...

ilu marthe elisabeth<3jentamii

hva har dere gjort??

venter på marthe

heeelon ,i dag så stod jeg opp  hos beste marthe fordi jeg hadde jo overnattet hos henne og  vi hadde shoppet osv da , og hun dro på jobb kl 10 jobb med og koste hår ogsånt i en frisør salong da , så hun var ikke det når jeg våknet da men mammen er veldig snill så ja haha lene ..

så kl 12 så skulle lene på trening og kl 12 hadde marthe pause så da gikk vi litt rund ogsån så da lene var ferdig på trening kjørte hun meg hjem , og nå sitter jeg ig venter på at marthe skal komme og overnatte wohiooooooo<3!!

hahahah

hva gjøøør duda ?

i gååår(fredag)

heeelosøter<3  i går så var det sykt gæy assa.. først så dro jeg på skolen klarte nestenikke skoledagen fordi jeg gledet meg såå mye til shopping med henriette  og martha og etterdet overnatte her wohho<3 fikk kjøpt meg litt fint også kommer en innkjøpsvideo over helga fordi marthe skal også ligge hos meg fra i dag til i morgen så ja.. det blirr kos..også spiste vi taco og spilte  slender , photoshoot osv i gårkveld hehe. så ja men nå skal vi spsie frokost så snakkes vi ..

martha tar bilder av seg selv haha<3 bestepuushar du hatt en fin fredag i gåår eller??

hva jeg skali helgen

heello, i helgen blir ganske gøøøy.. det er ikke en dag jeg ikke skal noe , fordi på ferdag altså i morgen så drar jeg til marthe (a) rett etter skolen og da skal vi bare være der litt så kommerhenriette så drar vi på shopping gleder meg massemasse blir kooselig.. og etter det  skal jeg overnatte hos martha og vo skal ha det syykt morsomt som vanlig hehe ja og på lørdag da drar vi til meg og da skal hun sove oss meg fra lørdag  til søndag  wohoooo:** så blir nok ikke så mye eller bra blogging men ja skal prøve men ikke forvent noe bra da hehe..

så det blir kose#jente helg# perfekt# men nå skal jeg rydde rommet til helgen så snakkes vi..


hehe litt rar på bildte da hehehhaha...

videoblogg: kamera spørmål?

jaja jeg har ikke fått blogget i dag men det er fordi jeg har hatt det veldig veldig travelt lekser osv osv.. hehe men sorry da..og nå kommer det iallefall en video så ja hahahah... kleint inleegg har skype ogsånt skal snart  gjøre matte leksa til imorgen ... ønsk meg lykke til:-)

 var litt i dårlig form og syyk når jeg lagde den da så er litt trøtt og sløv .. menmen

 

hvem kamera skla jeg ta?

2 nye deksler!

heeeeelo.. i gåår så motokk jeg 1 deksler i posten de er fra http://www.miniinthebox.com og der er det ganske billige deksler med bra kvalitet  har bestillt derifra før også loveitloveit.. og jeg besttilte bare 2 fordi jeg skal bestille fler senere kanskje det blir konnkuranse også hehe:-) 


syntes om dekslene?

dagen miin..

HEELO , var bare en helt vanlig dag på skolen i dag,  helt til jeg måtte bli hentet fordi jeg kastet opp forran alle på skolen ehhhe ikke gøy ..

men nå har jeg sovet en time ellerno  og tar det bare chill med leksene fordi jeg er jo syk og det vet læreren så ja ..

og nå er jeg  ikke så verst kvalm wohoo men blir det sikkert  snart ..

nå ringer marthe meg på skype om 2 min ellernoe vi hadde rekord i går altså skypet syykt lenge haha random hehe<3'

nå skal jeg bare skype så snakkes vi ,loveulitt trøtt var på morningen.. hehe

syk???

Kakao koos

Namnam koser meg bare litt med kakao, og skal se litt reprise osv osv;-) ha en fin kveld da<3!!

dagens outfit

heiii , som dere  sikkert så i i det siste inlegget så er jeg syk og da ordner jeg meg ikke ellernoe  sier seg selv når man bare ligger i sengen og  spyr  og er kvalm men ja , hadde jo på meg noe da så ja.. fordi noen spurte om jeg kunne vise hva jeg hadde på meg i dag som jeg var syk.. hehe:-)

pysj shorts av stoff fra hm og singlet fra cubus.. speilet gir enveldig rar form på kroppen hehe, og jeg har veldig  brune bein da hahahah neiass.


syk.....

hei, nåår jeg våknet i dag  gikk jeg rett på do og kastetopp så da sa mamma at  jeg fikk bli hjemme fra skolen en dag da eller fler, fordi jeg er  nå syk har fått omgangsyke og da er jeg syykt kvalm og spyr og ikke nok me det så er jeg tett i nesa og forskjølet blææh..

ikke tro at jeg sittert på pecen  når jeg er syk og blogger ogsånn er ikke det men siden jeg har blogget så dårlig i det siste må jeg påenmåte  oppdatere dere litt og akkurat nå så kaster jeg ikke opp men er veldig kvalm så kaster nok snart opp ææææ..hateithateit#

men iallefall så har mamma akkurat vært nede på butikken og kjøpt iste ,dock ,nesespray osvosv hehe..

men nå  skal jeg bare ligge i senga og sove  og  slappe  av vidre mens jeg er kvalm:-(

snakkes.. er du syk? jeg er også usminket og likblek så orker ikke og ta bilder av meg selv når jeg er syk..

Lovehearts

Photo#

mandag igjenn..

mandag igjenn haha ikke høstferie lengere vææ

ja hello ,  nå  tenkte jeg bare og skrive et inlegg om hvca jeg har gjort i ag ogsånnt da..sorry for at  det ikke blir den beste oppdateringen til dere i dag men ja..

så kom jeg hjem for en time siden ellernoe da hadde jeg jo vært på skolen , og etterkoslen så giikk jeg ned til sentret .. og etterlitt så hentet mamma meg der så dro vi bare en skjapp tur innom en venninde av mamma så fikk vi is og sjokolasemoouse osv , og nå kom jeg hjem for litt siden og har nesten akkurat spist taco loveitloveit!

og nå snakker jeg bare med venner og folk  på facebook  og skyper hører på musikk og littsånt  egenglig bare det jeg har gjort og ikke så myemere og skal snart gjøre litt lekser på pcen..kooselig neineinei..

så tok jeg noen outfits bildere i  stad men de ble litt rare så skikkelig feiit ut på de fordi speilet skjønner dere ehhe..


hva gjøør du i dag?


forslag til videoblogg?

heeeelooosøtiser<3

nåå trenger jeg videoblogg forslag ,har sykt lite innspirasjon til videoblogger fortiden ..  så hvordan video hvil dere jeg skal lage?? skal prøve og lage de fleste forslagene som kommer inn så bare komm  med mange  forskjellige forslag!


Hvordan videoblogg vil du ha ?


bildedryss#1

i stad tok jeg bare noen bilder før jeg drar bort så ja ehehe ikke mye bilder menmen...

skjekk ut min instargramm   nikolinahamar og formspringen min er nikoline24 og farecbook! så ja men nå skal jeg ta på meg andre  klær og  litt så ja ...
hva driver du me eller hva skal du i dag?

I`m bake cake

heelooja<3 akkurat nå står kaken i ovnen og ja ,det  vørtdens beste sjokoladekake #loveitlovei<3

så ja den er er ferdig om ca 20 min og da skal jeg ta på sjokolade glassur namnam..

menellers skal jeg væremed til mormorog bestefar og tjene litt penger , trenger penger tl da jeg,  marthe elisabeth  og hentriette skal shoppe wohooo..

men nå  må jeg gå så snakkes vi senere
baker du??

10 ting du kanskje ikke viste om meg

hello , nå tenkte jeg og  ha en ti ting du kanskje ikke viste om meg . altså på en måte  10 fakta om meg:-) det kan jo hende ere viste det fra fær men da får dere som ikke hnar lest bloggenmin så lenge blitt litt mere kjent me meg da!

1. når jeg hr skadet meg ellernoe vil jeg helst være for meg selv.

2.jeg elsker dyr loevitloveit.

3. jeg elsker  sminke og har en del produkter.

4.jeg elsker blogg.no

5.jeg tar bilder vær dag det er faktisk  nesten ikke en dag uten at jeg tar bilde av en ting , meg selv , anre osvosv..

6. jeg joggger 2 ganger i uken

7.jeg liker ikke rød og gul saft, ikke pultost , brunost, moden banan, osv

8.jeg må spare masse fremmover , og når jeg har 4000 skal pappa og mamma betale resten til en macbook til meg.woohoo

9. jeg leser 5 blogger fast.

10. jeg elsker sminke og mote og foto. viste du det fra før? vil dere ha en del 2?

facemask!

heeia , nå sitter jeg bare og skyper me venner og bare koose meg og chiller egenglig, og skal snart vaske av antsikts masken

jeg tok og smurte inn i sta , for ett kvarter sien ellerno har hatt sykt uren hud  i det siste hateit så da tok jeg en annsikts manske , den funker helt  grei ikke den beste meme den er litt bra merker jo litt forskjell og det er den fra det merka som jeg ikke kan utale hehe.. men er iallefall i choclate luketer helt likt som melkesjokolade jo diggdigg<3 

ha en fin kveld!ikke noe sminke under masken

tar du ansikts maske ?

wants#1 gina tricot

heeeeei allesammen, nå tenkte jeg og vise dere litt av mine wants fra en av favorit butikkene gina og de har så sykt mye fint der loveitloveitmen i allefallså  er det veldig veldig mye jeg har lyst på i butikene nå!

og det er veldig mye av det er fra gina tricot<3har du noen wants ? link til blogginlegget hvis du har

dårlig blogging i det siste..

heeeloballohawa , ja først vil jeg bare  si at jeg ikke har vært så veldig  aktiv med blogging og videoer denne uken har hatt mye og gjøre og bare slappet av osv , så har bare skerevet sånn1 inlegg som det står at jeg har slappet av  så er det noen bilder og det er jo syykt kjedelig for dere ogsånn så ja , men nå har jeg jo på en måte bare chiilet bloggingen og  ja så har en masse innspirasjon nå<3.. så den bliir bedre mye bedre .

men i ag har jeg egenglig bare slappet av med amy og sånt hehe..

 og jeg har hatt en del hodepine osv ,,

litt trørr derja haha

Filmtime

heelo , har desverre ikke orket og ikke fått blogget i dag , har ikke orket og åpne pcen en gang har bare slappet av med iphonen og sont så  ja..

og nå skal jeg og mamma kose oss med film og is , jente fim såe ja<3  og i dag  har også værdens beste marthe elisabeth burtsag hun blir 14 , elsker når andrebhar burstag blir så glad haha..så jeg ringte henne i natt da thhi... også kommer september favoritter på video etterpå eller i morgen gled dere til det da!

men nå skal jeg bare koose meg med mamma ogsånt!


kooser du deg?

Sunn og Chill

Koose meg med tv og sånt må har få hodepine!<3;(

just not funny day#1

halloooooallllee.. i dag er den kjeligste  dagen ever altså , alle er borte på jobb og sont og de fleste vennene mine er er på hytta og sont da ,men skal kanskje en tur til marthe elisbeth etterpå så ja bliiir bra det da! hah, så er jeg  ikke helt i form heller   hodepine delux i dag æsjjjameg,, hehe testet ut litt ny sminke i stad ogsånt kanskje  dere vil ha sminkevideo på en look? så kommer det kanskje ..tok litt  bilder ute i stad også ,og nå får jeg hoepine igjenn så jeg orker ikke skrive mer, og nå tror jeg mamma også kom yeye:-)

og sorry for at inlegget kom så sent men det var noe hemma med blogg.no jaja
 
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits