Photoshoot med frida#1

heiiu ,  i går  tok vi en del bilder osv ute , fordi det var faktisk  ganske fiiint vær . wohoo<3 og  vi  kanskje noen av den går til hedder også..

 men det var en del bilder hehe.. og jeg har prøv og tatt de som ble finest ogsånn ! ble 0 bilder eller no men viser ikke så mange langt ifra:-)
 

 syntes om bildene?

T.G.I.F#2

HEEIIA, TANKS GOD IT`S FRIDAY<3 ja endelig er det fredag i gjenn elsker helg vi har hatt 3 pørver denne uken og tror alle gikk ganske bra , jeg håper det iallefall..

men  det kommer en video etterpå men den er ikke redigert , programme er ødelagt, og ja..

fordi oppdateringen har ikke vært på det beste denneuken , har bare vært på sentret og sånn med venner lekser osv  denne uken så har desverre ikke blogget mye.. menmen

og kl 7 skal jeg til beste frida! wohoo og overatte da, så jeg tror  je skal begyne og pakke snart og litt! tar med kamerat så det blir noen bilder loveit#

vinter  høye sko!


 

Jeffrey campbell

hello , nå tenkte jeg bare og ha et inlegg om disse skoene , altså Jeffrey campbell ! disse er ikke så dyre stntes jeg fordi de er veldig veldig fine og holder super lenge på kvalitet oav.. og de koster  rundt 1.400 osv menjeg elsker de :-) de har sykt mange fine varrianter også..kjøøp haha.. og jeg har laget et bilde av noen forskjellige farger osv..

 

jeffry<3

 

Jeffrey campbell booties
1.270 NOK - envishoes.com

Jeffrey Campbell lace up wedge
1.030 NOK - shopakira.com

Jeffrey Campbell black high heels
1.140 NOK - oxygenboutique.com

Jeffrey campbell booties
1.595 NOK - nelly.com

Jeffrey campbell booties
1.595 NOK - nelly.com

Jeffrey campbell booties
1.595 NOK - nelly.com

topp fem sanger !

hello , for litt siden fikk jeg et spørsmål om jeg kunne si eller vise hvordan sanger jeg hørte mest på fortiden osv , og da tenkte jeg og vise dere det nå!

jeg elsker musikk klarer  nesten ikke en dag uten haha:-) orker ikke begynne med sånn   tynn musikklinje fra  youtube nå det tar litt tid så ja men dere får det dere vile iallefall!

dimonds-rihanna
 

 admiral p - kallenavn

karmin - brokenhearted

 payphoone -marron

 ellie goulding-lights
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits