basic day!

heii , nåå har jeg nettopp spillt inn en ny videoblogg til dere, jeg er flink.. haha. men den kommer snart, så da håper jeg dere gleder dere massemassemassemassemasse, neida jeg bare tuller. men den kommer sikkert i løpet av 2 dager. og i dag har jeg egentlig ikke gjort så mye , jeg har bare ryddet romme , kjiiip, hater og rydde jeg kjønner dere.ehhe. men det ble iallefall fint  og ryddig da. og i sted så var jeg også og hentet en pakke i posten,wohoo. hadde bestillt litt før jul.vil dere ha en inlegg på det? men nå skal jeg fortsette i det jeg drev med , så snakkes vi. Værdensbeste blogglesere<3

 my dayy

hello , nåå er jeg egentlig ganske sliten , etter og ha shoppet med mamma i dag. jeg fikk også brukt opp noen av pengene jeg fikk til jul .

wohho , har laget en innkjøps video til dere. og nåå har jeg hoppet opp i kose dressen min og venter på at pizzaen i ovnen , snart er ferdig! så dagen i dag har vært ganske digg..

måtte bare redigere bildet litt , haha , har ikke på noe sminke og føler meg ikke akkurat fin ...

hva har du gjort i dag?linkerunde

hei!

siden det er en stund siden sist jeg hadde linkerunde, tenkte jeg og sette i gang en linkerunde nå. du trenger bare og kommentere bloggnavnet ditt eller til en blogg du liker! plukker ut 3 linkinger, på onstag:-)


vil du bli linklet?

lucia todayyy

hello , rakk rett og slett ikke og blogge i går, sorry. ahahaføler jeg sier det ofte nå , men jeg beklager virkelig.. dagen i dag har egentlig bare vært chill og koos , på skolen har vi chillet og laget lott mat osv , så koste vi oss med julemiddag på skolen. wohho , så hørte vi på syk mye julemusikk osv , flyttet  pultene og stolene til en heste -sko. ble så kooos, fikk julestemmning også<3 men ellers så har jeg ikke gjort noe spessielt siden jeg kom hjem.. jo bestillt litt fra elf osv.. gleder meg til og få det!

Elf want`s

 

heello, nå tenkte jeg faktisk og vise dere noen av mine , elf wants jeg skal bestille en pakke i morgen, wohooo.gleder meg!

men i allefall , her er noe av tngene jeg ikke har og ønsker meg.


hva ønsker du deg  fra elf?

syntes om want`s  inlegg? 

skolen!

heii , alle søtiser! nå ner jeg faktisk flink skolejente og er på bibloteket, ahhaha.. er der nesten aldri , men de har jo pc der osv. pluss at jeg gjør faktisk matte leksene her akkurat nå! her er det faktisk stille:-) har faktisk også lånt lille frk norge på film. wohoo. blir aødri lei av den filmen jeg , har vært en av favoritt filmene mine siden jeg var 7, digger den<3 men ellers har det bare vært en kjedleig vanelig dag i dag , og er egentlog ganske sliten etter skolen fordiden. men gleder meg til jul , klarer faktisk nesten ikke og vente , har såååå julestemmning max nå fordiden! loveit. men nå må jeg nok fortsette med leksene, haha..

ingnorer neglene mine!hva skal du  eller gjør i dag??

mandag er mandag...

ja , hello!

nåer jeg syk slapp , har egentlig føltmeg ganske slapp i hele dag ,menmne det går da! da har vært en helt vanelg chill mandag i dag , mandager er egentlig ganske deilig! har kort dag , nesten ikke noen fag eller lekser. wohoo:-) fikk syk julestemmning på skolen i dag , da jeg kom så lå det julegaver i hyllen min ,koos. jul loveit

   og nå er det håndball kamp! HAHAHA, lite liv.. men heia norge<3hva skal dere?

en liten "photoshoot"

heiia! i stad hadde jeg en såklart loten photoshoot, den var loner. fordi i dag ahr jeg bare vært hjemme ikke gjort noe med venner ellerno. ingen var hjemme. ahha.

men fikk iallefall tatt noen bilder.
haha , stygge bilder!  men hva syntees du?

 

øve til prøve

heiia, alle sammen!

er hjemme fra skolen i dag også , sånn  at jeg blir helt helt frisk. da smitter jeg i allefall ingen. i stad så orket jeg litt. så da bestemmte jeg meg for og sette meg forran pc`n og øve til geografi og kart prøve. som, vi har på fredag. og siden jeg har vært en del syk ogsånn denne uken så har jeg ikke hatt tid eller orket i det hele tatt og øve. men skal øve en del i dag.  

måtte bruke mine pc`n. ingnorer at den er stygg!må du øve til prøve?

 

i`am sick

heyy<3 

i dag er det egentlig bare og slappe av og chille. er syk har innfulensa.. ikke gøy for og si det sånn. har ligget  under dyna i hele dag. sovet 6 timer tilsammen i dag så,  er ikkei form. jeg hater egentlig og slappe av  og  sove.haha. men hva annet skal man gjøre enn og slappe av når man er syk? tror jeg skal på skolen i morgen , men, vet ikke helt.  

iallefall så er det noen som spurte om jeg skal ha julekalender på bloggen i år. har ingen planer om det , men kanskje det blir noen konkurranser fremover.  om dere har lyst til det? men tror jeg skal ta meg en varm dusj nå , føler meg alltid så møkkete og shitten når jeg er syk, vet ikke hvorfor. HAHA veldig rart!

snakkes senere:**
er du syk? vil du ha konkurranse?
 

1.Desember

Heiia! I dag som sikkert alle vet er det 1.desember. Woho elsker det. Nå er det ikke lenge til jul , åå elsker desember .. Værdens beste tid på året! Også er det sykt koselig , jeg våknet i dag og så at mamma hadde hengt opp pakke kalenderen min og fylt med små gaver<3 mamma fyller på kalenderen ettervert.. Men ellers i dag skal jeg bar kose meg , nyter helgen , har gått sykt fort! ehhe.. men elekser virkelig jul og desember , har allderese fått julestemmning ahha.


er du et julebarn?<3

28.11.2012hei , i dag har jeg ikke gjort så mye ,har bare vært på skolen og hatt en vanelig dag på skolen! nå snakker jeg med folk og venner osv.. gleder meg til neste helg.

har en delplaner med venner osv . alltis koos når alle vennene er sammen, HAHA:-) men ellers så står kamera på lading , så fikk ikke tatt så bra bilder i dag ,bare med phootobooth ehhe.. men men det går! 

vanlig tirsdagheii , blogglesere! ja nå er jeg hos mormor og bestefar. noe som er ganske kooselig.<3 mormor hentet meg på skolen halv 3 .. hadde bare en vanlig grei skoledag i

dag. ognå er jeg nettopp ferdig med lekser. det er deilig. spilte inn en videoblogg i stad vet ikke omjeg skal legge den ut enda! men det kan ta tid vis jeg bestemmer meg forog legge den ut. haha.

christmas want`s

heii ,  nå tenkte jeg bare og lage et inlegg om hva jeg ønskermeg til jul ,det her er bare litt av det jeg ønsker meg da! lagde bare en kjapp kollasj ble ikke så fin , jaja.


too faced -solpudder 299. ,    blush fra the body shop ca 180. husker ikke..,    mac leppestift i pink playd, koster 179 acne skjerft 800  ,  mac ( macbook pro)  tror det er 9700.  pink friday ( nye parfymen til nikki minjaj. , lulus sminkebag, 350 tror jeg. ,  nye uggs votter , tror de koster rundt 500..  ,  og jucie dress<3 den koster 1000 per del.
 ønsker du deg noe av det?

training!

hei! nå har jeg nesten akkurat kledd av meg trenings klærne og tatt meg en digg dusj! kom hjem fra trening for ikke så lenge siden.. så har egentlig ikke gjort så mye i dag bare ryddet rommet og trent! så har vært en veldig  chill dag.. nå har jeg hoppet oppi joggebuksen osv , sykt deilig etter trening. ognå skal jeg se på tv og kose m,eg med litt godtri jeg har igjenn fra i går.

saturday!

heiia! i dag har jeg hatt det veldig kos.. jeg stod opp ganske sent i dag. noe som var veldig deilig! og i kveld har vi vært på en koselig  julegate oppning. med nissetog osv .. hehe. det var koos. nåhar vi spist taco. skal egentlig bare ta det chill i klveld!

og headeren min er hemma men driver og lager ny!<3

 hva skal du i kveld?

Lørdag iloveit!

heeeeeei!

nå er det helt herlig at det er lørdag ,digger det! så i dag skal jeg bare til kristine og dem og koose meg der ,og overnatte til i morgen. så det blir virkelig chill.

så skal snart nedpå butikken og kjøpe litt godis osv.. så må jeg nok snart begynne og pakke litt , til etterpå.

og videoen er spilt inn,så den kommer sikkert i løpe av morgen dagen:-) 

 hva skal du ikveld?

dette inlegget kom veldig sent 

Home again!

heeiii!

jeg har jo vært på sykehuset, så da har jeg ikke orket og blogge eller noe på 3 dager ellernoe. men nå er jeg iallefall tilbake. så da er det sykt deilig og skrive t inlegg og bloggen nåå! jeg har for det meste sovet og vært slapp , og hatt vondt i nesa på sykehuset egentlig... det er sånn passe vondt i nesa nå. men det er det ca 1 uke etter en opprasjon. så det går over! men nå skal jeg bare pakke ut av baggen min ogsånn. og jeg lover at det kommer en videoblogg om innkjøpene frai går ellernoe. lover:-) men nå skal jeg bare slappe av. så snakkes vi senere<3
 

 

vinn bloggshouts!

heii!

tenkte bare og dele ett inlegg om en konkuranse som blogg.no har. der hvor du kan vinne gratis bloggshouts.og de vil bli delt ut 50 bloggshouts som vil bli fordelt utover . 5 bloggere kan vinne! man kan da vinne 10 bloggshouts. wohoo. dette er en veldig fin sjanse til dere som vil ha flere lesere osv. kom igjenn alle sammen,  delta her 

lykke til<3 

 

dw12dt
Good morning

heiia, allesammen! 

stod opp ganske tidelig i dag også i og med at de er farsdag, så da måtte vi gi gave og servere frokost og litt koselige ting osv.

og nå har jeg nettop dusjet osv til jeg etterpå skal møte noen venner  det blri koos! ellers skal jeg ikke noe annet spessilet i dag , bare takea chillpill hahaha.. ( jeg har litt  rar humor) ja det kan man si. og til alle dere som lurer på videobloggen , den kommer tar litt tid.. jeg begynte og laste den opp i går kl 6 på kvelden ellerno, og den har stått til nå og den er bare lastet 76% av 100 så den kommer på kvelden en gang.


feirer dere farsdag?

take a chillpill

heiiia!

nå føler jeg meg faktisk ganske loner her jeg sitter og spiser sjokolade hehe, men neida.  jeg er ikke med noen venner i kveld og det er faktisk sykt kjedelig.. men ja. jeg har nesten akkurat kommet hjem fra taco kveld  hos mormor og bestefar, så har ikke kjedet meg i hele dag iallefall  men akkurat nå så bare chiller jeg.

så allesammen ta dere en chillpill haha , dumt at ikke det finnes da hahahah. ble litt fårlig...

 

FinalyHei, God morgen!
Jeg stod opp for ikke lenge siden , stod opp sykt tidlig til og være meg. Men det var digg og våkne til helt ryddig rom! Jeg ryddet det i går og jeg ommøblerte en del , flyttet sengs på andre siden osv.. Og nå skal jeg en deilig frokost og litt så kommer videoen etterpå tror jeg;-)

Shine bright

Heei alle søte !
Jeg har nettop kommet hjem fra skolen osv og de er Drit digg med fredag. T.G.I.F supert. Og det var ganske fint vær med snø osv i dag, og nå er det drittvær så det regner og blåser huff haha;) også er det sykt mørkt ute allerede nå er det mørk og kl er 4 WOW..
Nå skal jeg hard rydde rommet mitt liksom , sånn jule rydding og mamma skal vaske osv.. Fordi det skal jo være rent og fint til jul, så skal jeg få sofa wohio! Kommer mer om den senere. og husk og kommentere da blir jeg glad!<3hva heter bloggen din?

my day

heeei søte folk!

nåå har jeg akkurat nesten kommet hjem fra utviklingsamtale med mamma og kontakt lærer`n da.det gikk egengelig veldig oversakene bra! jeg trodde det skulle gå værre for og si det sånn , så det gikk ganske bra.. og jeg hadde ikke så mye dårlig , supert ass? haha. og nå har jeg gjor leksene for tirstag og onstag etter helgen fordi da skal jeg opperere i nesa, fordi jeg er mye tett ogsånn. men de skjer ikke noe med nesa ellerno da.. og jg har akkurat hoppet oppi joggingsen og kose genser, wohoo loveit<3


æ hva har du gjort i dag ? og husk og kommenter ,da får jeg mye mer blogglyst, værdens beste lesere<3

Treg pc...

Hei!
I dag har jeg vært på cc med mamma . Det var veldig koselig! Det kommer en innkjøps video etterpå eller i morgen bra! Så har jeg gjort matte leksene og levert innlevering , ikke då gøy for og si det sånn..
Også har jeg værdens tregeste pc. Det tar 30 min og skru den på, jeg tuller faktisk ikke .. Dere kommer til og tenke what?? Men jeg er litt vant til det da ! Men gleder meg til jeg går mac da ;-) men vi snakkes jeg stikker på trening nå

snow againheeeii!

i dag var det bare en vanligkedlig dag på skolen.. bre vanlige fag osv.. og i dag begynte det jo så klart og snø igjenn, snow again. koslig med snø men det er sykt glatt osv häter det. også dro jeg en liten tur til martine etter skolen.. kom hjem for et par timer siden. og nå skal jeg lese litt blogger osv..

så snakkes vi senere<3 

 

heyyo!

heei! 

i dag har det vært en hektisk dag.. på skolen altså. men vi hadde kort dag da ,koos! ellers så har vi bare hatt en vanlig dag.

etter skolen så gikk jeg og noen venner ned til sentret osv.. jeg prøvde ut bakkortet.wohoo:-) det var veldig bra, men hadde ikke så mye på det da hehe. kjøpte bare en drikke og litt kommer . så ja..  har  egenglig akkurat gjort matte leksen til i morgen og spist litt. så nå tar jeg og redierer litt forskjellig osv.. vent og se thhi,

ha en fin dag videre<3!<3

hvorfor jeg ikke har blogget, besvimt osv

heeisom dere sikkert har set har jeg ikke bloget 1 eneste inlegg i helgen( på 3 dager) og det er et par grunner til det.. og jeg har ikke orket og blogge men jeg har jo tenkt på dere da.. for det første så begynte det på fredags kvelden. kl var ved 8 tiden  på kvelden, og jeg begynte og bli kvalm og slapp.. et par minutter senere hadde jeg kastet opp ( spydd) over hele doen og rundt  den øsjameg.. også skjedde det 4-5 ganger etter der igjenn. så skulle jeg ta en dusj fordi jeg  følte meg så ekkel ehhe.

jeg sto i dusen i ca 15 min  uten og  vaske hårt elle noe tilslutt måtte jeg sette meg ned ble så slapp 1 min eterpå gikk  j eg ut av dusjen ble sinnsykt sapp ah. så  tok jeg hanklet rundt  meg så kom pappa inn  fordi de  hadde ikke hørt noe fra meg osvosv, så pappa kom in  og sa nikoline? er du kvalm,  hvoran går det  med deg? så begynte  jeg  og kaste opp blæhh. så sa pappa til mamma at hun skulle komme , så de tte sa de til  meg da( fordi jeg husket ingen ting) og jeg ble ble helt hvit i annsiktet og lilla lepper sarte blanke øyne..

og jeg hadde vist bare sagt mamma? pappa? nå besvimer   jeg.. nå.. så hadde jeg bare  falt på bade gulvet mamma  hadde med en gang bare sagt til pappa ring ambulansen . og pappa rigte 113 og  ambuansen kom .. jeg lå forra peisen med en diger morgenkåpe så kom de 3-4 damer og menn fra sykehuset osv og ja. de fortalte hva som hadde skjedd og de sa jeg måte være være veldig velig rolig osv og bare drikke vann eller eple most.. ehhe. så det er en egenglig en ganske stor grunn til at jeg  har vært bore osv.. er ganske slapp fortsatt hehe..

men ja har akkuratt spist litt etter og nesten ikke spist på en uke ..

og foresten hvis det er en del skrive  feil i inleggene mine osv om dagen er det fordi tastene på pc min er fuca.. vet om de selv altså:-) og ser ikke alltid all de skrivefeilene hvsi jeg har det travelt!

branok grunn hehe? hva har du gjort?

yeye friday!

hello , i dager det fredag som  betyr helg wohoo elsker det! ikke noe lekser , skole, ikke noe og  tenke på.. bare slappe av og kose meg med venerosv! jada.

tror nok jeg skal finne på noe med marthe elisabeth koos.. dagen i begynte bra utenom at  jeg måtte gå til skolen uten paraply og da jeg var fremm på skolen var jeg kliss våt og håret mitt var forferdelig! men nåskal jeg bare innomnoen blogger og litt..

ha en fin kveld<3hvordan har din fedag vær? tips til videoblogger?

feiret værdens beste pappa!

hello , kvelden ble ikke  så kjedelig som jeg trodde fordi jeg skulle jo på halloween party og kose meg med venner osv!

men det kvelden ble ganske bra alikevel  hehe , vi har spsit biff osv  nydelig mat! og nå skal vi snart spsie epplekake og is!  namnam<3 .

men nå skal vi bare koose oss vidre.. ( og dette inlegget skulle vært ute i går kl 8 men det var ikke ute , men jeg trykket på publiser knappen så det var litt rart!ser trøtt ut var det ogs! hehe 

 

Torstag i dag?

hei!

skjønner ikke at det er torstag i dag allderede? hehe men det er sikkert fordi at jeg har vert på skolen bare 1 dag denne uken ..

meni allefall dagen har gått ganske sakte og kjedelig osv.. ha sett på frustrere fruer kanskje 4-5 timer i dag , he fan kan du si, men serriøst blir aldri lei av det har sikkert sett  alle episodene minst 5 ganger ehh.  også  har jeg bare filmet en videoblogg som suger! pågrunn av at jeg har  dårlig hår dag , hås i stemmen , gul farge på lyset når jeg filmet den osv men den kommer sikkert ut. ellers skal jeg prøve og dra på trrening i dag , begyner og bli frisk nå så det er bra:-) wohooo!

hater håret i dag..

syntes du uken har gått fort?

feiret værdens beste pappa!

hello , kvelden ble ikke  så kjedelig som jeg trodde fordi jeg skulle jo på halloween party og kosemeg med venner osv!

men det kvelden ble ganske bra alikevl.. hehe , vi har spsit biff osv  nydelig mat! og nå skal vi snart spsie epplekake og is!  namnam<3 .

men nå skal vi bare koose oss vidre..

jeg tror nok ikke det blir noe mer blogging i dag er veldig sliten har nesten ikke sovet på 2 dager så skal prøve og få masse søvn i natt:-)

ser sykt trøtt ut! var det også hehe
 hva har du gjort i dag?

 

Happy halloween!

heei!

ja happy halloween,i dag er det jo halloween.og det er skikkelig mange som skal koose seg og gå halloween med venner ogsånn og ha det gøy på partyer osv..

det skulle jeg også på halloween party , men selfølgelig er jo jeg syk så jeg må da være hjemme her , veldig gøy.(neinei)  men i allefall så må dere andre ha det skikkelig gøy og kose dere massemasse! og i stad da jeg ikke var syk på det verste orket jeg faktisk og gå ut g ta noen bilder, fordi det var ganske bra lys ute ogsånn nå som det er vinter og snø , så lysner det mye opp.  legger de sikkert ut.. men det blir jo litt bra etterpå da fordi da skal vi feire papa fordi han har burstag!

men ellers så har jeg ikke gjort noe spessielt , har ikke orket og spsie ellernoe. men det var det jeg skulle si i stad var mamma nede  på posthuset en tur får og hente noen pakker, og i en av de var det en nike joggebuksei lysegrå elsker nike sine bukser de er så digge! loveit# skulle egenglig få den som en liten gave fra lillebroren eller søstern min men jeg trengte en chille bukse nå alle er ødeagt og kastet osv, og jeg elsker og bruke det når jeg er hjemme påkveldene ogsånn. men nå skal jeg bare slappe av  videre og håpe på ogbli litt bedre .

så snakkes vi etterpå<3 


skal dere gå halloween ? eller påhalloween party?

winterland, syk!

Hei! da jeg våknet i dag var jeg egenglig helt jævlig fordi jeg er forskjølet og når jeg er forskjølet er det helt blæh fordi jeg sliter veldig med tett nese osv  , så jeg skal faktisk snart på sykehuset og opperere fordi jeg klarer nesten ikke puste med munn fordi jeg puster med nesen og  da får jeg litt sånn panikk kan man si:-(

men tror jeg ikke skal på skolen i morgen heller noe som er veldig dumt fordi jeg skulle på haloween parymed jentene osv men da blir ikke de noe av selfølgelig , typisk hehe.. men tror nok ikke jeg skal ha noe outfits i dag  for og si det sånn fordi jeg har bare chille sokker fra  cubus og  joggebukse , og en pysj topp!

er fortsatt veldig veldig mye snø , er egenglig veldig kooselig<3 

 


hva gjør du i dag? syntes om bildene?

snø , snø ,snø!

Hei!

da jeg våknet på morningen i dag . og så ut av vinuet ble jeg er sjokkert , hehe hele trappen , eindomen var dekket av massemasse snø!

det er veldig koselig med snø syntes jeg , men hater når det  det blir skikkelig glatt og iskaldt . er glad for at vinterjakke finnes her altså haha!

skolen i dag var ganske bra egenglig  hadde kort dag , etter skolen gikk jeg til bestemor og koste meg litt der ,så fikk jeg et nypp par medf lilla og hvite ullsokker helt random men det er faktik den størtse favoritten jeg har elsker ullsokker blir veldig var av ull så ja .. har sånn 5 par ca ellerno.

men nå skal jeg bare se på tv osv , har begynt og  bli forskjølet så skal drikke litt varm kakao:-)
har du jule stemmning? det har iallefall jeg litt<3

Breakfast!

God morgen alle søte lesere! jeg og frida stod opp ganske tidelig i dag vi stod opp kl 10 og da hadde jeg en skikkelig rar følelse , jeg  husket ikke at jeg lameg i går... haha! men iallefall så har vi netopp spist en delig  frokost og fersk presset appelsin juice namnam. jeg ha jo ny hedder også ble jo litt fornøyd men ikke helt , men jeg  fikk fine tilbakemelidnger da ! og nå skal vi bare ta litt bilder og bare slappe av , det er sykt kaldt ute neineinei vinter!

hva skal du i dag ? syntes om bildene?

ny header

hello , som dere sikkert ser har jeg ny hedder den lagde jeg selv  og ble sånn passe fornøyd.. men jeg fikk også  tilsendt 3 stykker på mail de  var veldigvelidg fine også da, kommer garantert til ogbruke de senere altså! men er veldig takk nemelig for de da hehe så tusen takk , veldig kooselig med sånne ting:-)

men jeg vet ikke helt om jeg skal bytte design også? men det  ser vi ann utover men kanskje , kanskje ikke det er jo litt fint det jeg har nå også da haha !<3

 

tok bare et random bilde
hva syntes duom hedderen ?

skal jeg ha nytt design?

Bilder fra dagen !

Hei, værdens beste bloggleseere<3
Rukker ikke blogge i dag noe særlig skal møte noe folk osv ..

Går osv <3

Helle, nå som jeg har tid sitter jeg og skriver er morgen innlegg , fordi jeg rakk ikke blogge i går sorry, men rett etter skolen dro jeg til Natalie beste! Og ble der litt ..spiste osv, så dro vi på bingen og møtte noen folk da, martha, michelle, henriette, Karoline , Reidar og Jonathan <3 der var koos! Ble henta der kl 9 og etter der var jeg veldigveldig kald, så jeg satt meg rett under teppe men en kopp kakao og tv!! Men nå har jeg det travelt nå rekke skolen..
Snakkes

Tirstager loveit

hello , jeg er den som elsker tirstager loveitloveit , og vi har bare chille fag , kort dag , beste lærere og alt det der , koskos!

og har egegnlig bare engelsk til i morgwn og den har jeg gjort , så da skal jeg bare chille rsten av kvelden , og redigere video og litt forskjellig ..

tror jeg skal jogge meg en tur etterpå også ,  det er sykt digg og jogge når det ikke er sol ute , og tror den konkuransen snart kommer også..

åja til alle dere som ikke har fått det med dere så har maybeline color tatoo kommet i norsk butikk wohooo , alle sier den er sykt bra og det er den også jeg har prøvd den , men det har bare kommet 5 farger til oeg ellerno men fortsatt wohho<3

og ja jeg har ny lue det er sånn sykt mange som syntes det er styggst ogsån men jeg elsker den , det var den som var den tingen mormor kjøpte med fra  praha og den  var ganske dyr og derfor fikk jeg ikke så mye , men den er fin på#loveit#
haha det var det fineste bildet , alle ble rare 

sytes om luen?? hva ggør du i dag?

Wet ' n wild

Hello, for en stund siden bestilte jeg litt sminke fra wet n wild, og er sykt fornøyd! Skal snart prøve produktene;) jeg fikk øyen skygge trio , singel øyenskygge , lipgloss, neglelakk, mascara og solpudder sykt fornøyd !

mandag da!

hello , kom faktisk nesten akkurat hjem fra skolen mamma hentet meg i dag , og itilegg så slutter vi tidelig på mandager , wohooo 

så var en ganske fin dag i dag ogsånn da! men nå har jeg spilt inn ett par videoblogger til dere , så det kommer en del vidoer fremmover..og kommer i tilegg en etterpå også om innkjøpene fra forige helg , men den er ikke så morsomm da hehe..

så nå skal jeg snart spise middag osv osv ,:-)

snakkes etterpå<3xrar

hva gjør dere i dag ??

hvordan videoblogg vil du ha?

Avhengie av blogg!

Heei

bloggpasue..

nååå tar jeg meg en liten blogg pause ikke så lenge men jeg bloger sykt dårlig fortiden så ja , men ikke slutt og lesbloggen blir mye bedre etter pausen , lover<3
Cold

Heeia, i dag er en sånn dag der hvor jeg bare har joggebukse , genser, ullsokker det er iskaldt, og akkurat nå sitter jeg alene mens mamma er borte en liten tur og da måtte jeg seriøst dusje og fyre masse i ovnen for og få varmen litt! Har akuratt gjort lekser forran peisen, er akkurat ferdig, Så nå tar jeg meg en kopp med varm kakao og krem? namnam# loveit, så har jeg

venter på marthe

heeelon ,i dag så stod jeg opp  hos beste marthe fordi jeg hadde jo overnattet hos henne og  vi hadde shoppet osv da , og hun dro på jobb kl 10 jobb med og koste hår ogsånt i en frisør salong da , så hun var ikke det når jeg våknet da men mammen er veldig snill så ja haha lene ..

så kl 12 så skulle lene på trening og kl 12 hadde marthe pause så da gikk vi litt rund ogsån så da lene var ferdig på trening kjørte hun meg hjem , og nå sitter jeg ig venter på at marthe skal komme og overnatte wohiooooooo<3!!

hahahah

hva gjøøør duda ?

i gååår(fredag)

heeelosøter<3  i går så var det sykt gæy assa.. først så dro jeg på skolen klarte nestenikke skoledagen fordi jeg gledet meg såå mye til shopping med henriette  og martha og etterdet overnatte her wohho<3 fikk kjøpt meg litt fint også kommer en innkjøpsvideo over helga fordi marthe skal også ligge hos meg fra i dag til i morgen så ja.. det blirr kos..også spiste vi taco og spilte  slender , photoshoot osv i gårkveld hehe. så ja men nå skal vi spsie frokost så snakkes vi ..

martha tar bilder av seg selv haha<3 bestepuushar du hatt en fin fredag i gåår eller??

hva jeg skali helgen

heello, i helgen blir ganske gøøøy.. det er ikke en dag jeg ikke skal noe , fordi på ferdag altså i morgen så drar jeg til marthe (a) rett etter skolen og da skal vi bare være der litt så kommerhenriette så drar vi på shopping gleder meg massemasse blir kooselig.. og etter det  skal jeg overnatte hos martha og vo skal ha det syykt morsomt som vanlig hehe ja og på lørdag da drar vi til meg og da skal hun sove oss meg fra lørdag  til søndag  wohoooo:** så blir nok ikke så mye eller bra blogging men ja skal prøve men ikke forvent noe bra da hehe..

så det blir kose#jente helg# perfekt# men nå skal jeg rydde rommet til helgen så snakkes vi..


hehe litt rar på bildte da hehehhaha...

2 nye deksler!

heeeeelo.. i gåår så motokk jeg 1 deksler i posten de er fra http://www.miniinthebox.com og der er det ganske billige deksler med bra kvalitet  har bestillt derifra før også loveitloveit.. og jeg besttilte bare 2 fordi jeg skal bestille fler senere kanskje det blir konnkuranse også hehe:-) 


syntes om dekslene?

dagen miin..

HEELO , var bare en helt vanlig dag på skolen i dag,  helt til jeg måtte bli hentet fordi jeg kastet opp forran alle på skolen ehhhe ikke gøy ..

men nå har jeg sovet en time ellerno  og tar det bare chill med leksene fordi jeg er jo syk og det vet læreren så ja ..

og nå er jeg  ikke så verst kvalm wohoo men blir det sikkert  snart ..

nå ringer marthe meg på skype om 2 min ellernoe vi hadde rekord i går altså skypet syykt lenge haha random hehe<3'

nå skal jeg bare skype så snakkes vi ,loveulitt trøtt var på morningen.. hehe

syk???

Kakao koos

Namnam koser meg bare litt med kakao, og skal se litt reprise osv osv;-) ha en fin kveld da<3!!

dagens outfit

heiii , som dere  sikkert så i i det siste inlegget så er jeg syk og da ordner jeg meg ikke ellernoe  sier seg selv når man bare ligger i sengen og  spyr  og er kvalm men ja , hadde jo på meg noe da så ja.. fordi noen spurte om jeg kunne vise hva jeg hadde på meg i dag som jeg var syk.. hehe:-)

pysj shorts av stoff fra hm og singlet fra cubus.. speilet gir enveldig rar form på kroppen hehe, og jeg har veldig  brune bein da hahahah neiass.


syk.....

hei, nåår jeg våknet i dag  gikk jeg rett på do og kastetopp så da sa mamma at  jeg fikk bli hjemme fra skolen en dag da eller fler, fordi jeg er  nå syk har fått omgangsyke og da er jeg syykt kvalm og spyr og ikke nok me det så er jeg tett i nesa og forskjølet blææh..

ikke tro at jeg sittert på pecen  når jeg er syk og blogger ogsånn er ikke det men siden jeg har blogget så dårlig i det siste må jeg påenmåte  oppdatere dere litt og akkurat nå så kaster jeg ikke opp men er veldig kvalm så kaster nok snart opp ææææ..hateithateit#

men iallefall så har mamma akkurat vært nede på butikken og kjøpt iste ,dock ,nesespray osvosv hehe..

men nå  skal jeg bare ligge i senga og sove  og  slappe  av vidre mens jeg er kvalm:-(

snakkes.. er du syk? jeg er også usminket og likblek så orker ikke og ta bilder av meg selv når jeg er syk..

Lovehearts

Photo#

mandag igjenn..

mandag igjenn haha ikke høstferie lengere vææ

ja hello ,  nå  tenkte jeg bare og skrive et inlegg om hvca jeg har gjort i ag ogsånnt da..sorry for at  det ikke blir den beste oppdateringen til dere i dag men ja..

så kom jeg hjem for en time siden ellernoe da hadde jeg jo vært på skolen , og etterkoslen så giikk jeg ned til sentret .. og etterlitt så hentet mamma meg der så dro vi bare en skjapp tur innom en venninde av mamma så fikk vi is og sjokolasemoouse osv , og nå kom jeg hjem for litt siden og har nesten akkurat spist taco loveitloveit!

og nå snakker jeg bare med venner og folk  på facebook  og skyper hører på musikk og littsånt  egenglig bare det jeg har gjort og ikke så myemere og skal snart gjøre litt lekser på pcen..kooselig neineinei..

så tok jeg noen outfits bildere i  stad men de ble litt rare så skikkelig feiit ut på de fordi speilet skjønner dere ehhe..


hva gjøør du i dag?


10 ting du kanskje ikke viste om meg

hello , nå tenkte jeg og  ha en ti ting du kanskje ikke viste om meg . altså på en måte  10 fakta om meg:-) det kan jo hende ere viste det fra fær men da får dere som ikke hnar lest bloggenmin så lenge blitt litt mere kjent me meg da!

1. når jeg hr skadet meg ellernoe vil jeg helst være for meg selv.

2.jeg elsker dyr loevitloveit.

3. jeg elsker  sminke og har en del produkter.

4.jeg elsker blogg.no

5.jeg tar bilder vær dag det er faktisk  nesten ikke en dag uten at jeg tar bilde av en ting , meg selv , anre osvosv..

6. jeg joggger 2 ganger i uken

7.jeg liker ikke rød og gul saft, ikke pultost , brunost, moden banan, osv

8.jeg må spare masse fremmover , og når jeg har 4000 skal pappa og mamma betale resten til en macbook til meg.woohoo

9. jeg leser 5 blogger fast.

10. jeg elsker sminke og mote og foto. viste du det fra før? vil dere ha en del 2?

facemask!

heeia , nå sitter jeg bare og skyper me venner og bare koose meg og chiller egenglig, og skal snart vaske av antsikts masken

jeg tok og smurte inn i sta , for ett kvarter sien ellerno har hatt sykt uren hud  i det siste hateit så da tok jeg en annsikts manske , den funker helt  grei ikke den beste meme den er litt bra merker jo litt forskjell og det er den fra det merka som jeg ikke kan utale hehe.. men er iallefall i choclate luketer helt likt som melkesjokolade jo diggdigg<3 

ha en fin kveld!ikke noe sminke under masken

tar du ansikts maske ?

wants#1 gina tricot

heeeeei allesammen, nå tenkte jeg og vise dere litt av mine wants fra en av favorit butikkene gina og de har så sykt mye fint der loveitloveitmen i allefallså  er det veldig veldig mye jeg har lyst på i butikene nå!

og det er veldig mye av det er fra gina tricot<3har du noen wants ? link til blogginlegget hvis du har

dårlig blogging i det siste..

heeeloballohawa , ja først vil jeg bare  si at jeg ikke har vært så veldig  aktiv med blogging og videoer denne uken har hatt mye og gjøre og bare slappet av osv , så har bare skerevet sånn1 inlegg som det står at jeg har slappet av  så er det noen bilder og det er jo syykt kjedelig for dere ogsånn så ja , men nå har jeg jo på en måte bare chiilet bloggingen og  ja så har en masse innspirasjon nå<3.. så den bliir bedre mye bedre .

men i ag har jeg egenglig bare slappet av med amy og sånt hehe..

 og jeg har hatt en del hodepine osv ,,

litt trørr derja haha

Filmtime

heelo , har desverre ikke orket og ikke fått blogget i dag , har ikke orket og åpne pcen en gang har bare slappet av med iphonen og sont så  ja..

og nå skal jeg og mamma kose oss med film og is , jente fim såe ja<3  og i dag  har også værdens beste marthe elisabeth burtsag hun blir 14 , elsker når andrebhar burstag blir så glad haha..så jeg ringte henne i natt da thhi... også kommer september favoritter på video etterpå eller i morgen gled dere til det da!

men nå skal jeg bare koose meg med mamma ogsånt!


kooser du deg?

Sunn og Chill

Koose meg med tv og sånt må har få hodepine!<3;(

just not funny day#1

halloooooallllee.. i dag er den kjeligste  dagen ever altså , alle er borte på jobb og sont og de fleste vennene mine er er på hytta og sont da ,men skal kanskje en tur til marthe elisbeth etterpå så ja bliiir bra det da! hah, så er jeg  ikke helt i form heller   hodepine delux i dag æsjjjameg,, hehe testet ut litt ny sminke i stad ogsånt kanskje  dere vil ha sminkevideo på en look? så kommer det kanskje ..tok litt  bilder ute i stad også ,og nå får jeg hoepine igjenn så jeg orker ikke skrive mer, og nå tror jeg mamma også kom yeye:-)

og sorry for at inlegget kom så sent men det var noe hemma med blogg.no jaja
 

amyamy cutie<3

Hello! bare noen bilder av amy loveulovue så ja,  bare en liten lite morsom oppdaterin ja ehhheha.

men ja her er amy bestee<3
er huun ikke søøt<3?

runaway

hallbahawa<3  sto opp sykt tidelig i dag også hateit altså , er såå trøtt men gåår over da ehhe..

skal syykt mye i dag . nå skal vi til mormor en tur , så  tante , så hjem og bake muffins , og så skal vi gåå tur og spsise muffins ogsont hele famylin hahaha..

men ja , stressende men bra da , så har ikke mye tid til og skrive dette inlegget , kommer en video i dag ellermorgen tror jeg , 


hva gjøør du? hva heter bloggen din?

God morning sunshines

heeeiiiia

haha jeg skal egengeeglig ikke si god morgen nå , sto jo opp   halv fem for og skjøre nicholas på flyplassen.. så ja eller mamma kjørte da .. 

har faktisk ikke sovet etter det heller

menmen har sånn sykt høstfølelse i dag ass det er liksom helt gulle bladerpå trærne og sont , savneer sommer! loveitloveit..

men iallaefall  så rydder jeg litt på rommet og ordener litt og sont #rydde #er# kjedelig# yolo..

så nå skal jeg snart på konsert på glasshem da , oslo s, liker dem ikke så  godt men er der for  venner ogsånt da.

drar kl 4 fordi pappa skal stå  vakt til i natt men jeg drar hjem ettervert da begynner  kl 6 ellerno..

og når jeg kommer hjem skal amy komme og overnatte her , det er en hund  må tjene penger sparespare #hateit#

men ja,, jo så kommer mormor hjem fra praha og da sa hun at hun hadde kjøpt  med en liten ting til meg , wohoo<3

hva skal du i dag?

Joggedag og høstferie&lt;3

heeeyloo! har desverre ikke rukket og skrive dette inlegget før i  nå  ,fordi rett etter skolen skiftet jeg bare og dro på trening så ja..

memen i allefall så , etter skoen så  dro jeg da på trening altså ridening , ridde men den beste hesten og  gikk tur på 2 t'!

så var jeg iskald , så kom mamma og hentet meg så  hentet vi beste onkel nichoo:-) han er 13 , og han skal overnatte ..

og vi skal koose oss med pizza og godis osv .. elsker fredags kvelder , og i dag på skolen hadde vi joiggedag vi jogger inn penger til tv salen så ja , 

jeg jogget 2 mil så har syykt vonde lår menmen.

og det er høøsteferie er så happy koosdigggchiil loveit<3

du har gjort i dag *? vært spory?haha

hva heter bloggen din?

hallabahawa<3  nå  trenger bloggnavnet deres har så lite blogger og lese fortiden leser bare 4 ellernoe så ja ..

så bare  skriv  bloggnavnet ditt under  så skjekker jeg den ut og kanskje kommenterer!

hva heter bloggen din?

Sykehuset

heey<3 kom netopp    hjem fra sykehuset,  dro dit kl 11  som jeg skrev på det inlegget da jeg var på skolen , egentlig   så var det er 

veldig kleint inlegg uten bilser og sont men dere fikk i allefall et da.. på sykehuiset fant legen ut at jeg måtte  operere nesen min , fordi jeg blær en del neseblod og er ganske mye veldig tett i nesen så ja skal snart dit og opperere jeg får narkose og aklt sånt da sånn at jeg  sover ehhe:-)

men ja skal bare gjøre litt etterpå , og ja kommer en video etterpå så .kjappt bilde sorry  ehhe..
hva har du gjort i dag'?

skoleeen!

heeeyypuuser<3 nå er jeg fakrisk på skolen og sitter her med noen andre fra klassen  og skrisver dette inlegget haha,

så vi bare chillern og er på våre pcer og det er ganske digg da! og kl 11 blir jeg henta av mamma forid da skal jeg på sykehuset haha

men må stikke hade...

 

hva driver du med

lulu`s sminkebag

heee

fortiden har jeg såå lyst på en lulu` sminkepung i den mitterste størlelsen masse plass i den også , de har også  sykt fine farger , vet ikke helt om jeg vil ha 

mint eller lyserosa enda men begge de er super fine loveit<3 så jeg  skal ønske meg en til jul så ja ..

vil du ha en sminkebag  fra lulu`s? har du den*?

today

 heei<3  slitta ganske tidelig i dag på skolen , hadde svømming i siste time og  da fikk vi gå en time før ellerno wehoo..

så skulle vi mamma bare på butikken ogsån da! så kom hjem for 40 min siden ellerno og har  rukket og spisr og sont skal skifte og litt  nå drar på trening om ikke leenge<3 så det bli veldig bar , skal ri en sykt stoor hest ki dag kødder ikke altså, så  kommer det en konkuranse om ikke lenge gleeed dere til det da hehe

men så snakkes vi etterpå 

hadee.

 
hva skal du?

oiii ikke blogget i dag..

heelo , sorry for at jeg ikke har fått blogget i dag shiit har hatt det såå travelt i dag faktisk har ikke hatt  tid  unskyldunnskyld..

men i allefall : etter skolen så  gikk jeg  rett til den blokka anette venninda til mamma driver og  flytter inn, så  vi hjalp til og  sette ting på plass og sont såå vi var der en stund. når jeg kom hjem så var jeg så flink at jeg gjorde norsk  innelevering og ryddet rommet mitt! plus at jeg redigerer  videoblogg  fikk også masse innspirasjonn av det nye huset hun og mamma har jo sånn inntreør  stil og har  helt dilla på inntreør så  ble lit innspirert til og rydde litt ogh sånt da<3  nå  skal jeg bare  chille , og jeg har værdens dårligste hårdag i dsg også...

veldig   rotete roterommert

stressende dag?  bloogen din?

Piiink lips

Syykt fin leppestif fra maybeline\\ 109 rosy dream!

Blogger jeg leser

heiia<3

det er en del  folk som har spurt om jeg kan si hvilken blogger jeg leser osv så tenkte bare og legge ut  et inlegg om det nåå!

leser en del blogger men  dette er de jeg leser fast , leser ganske  mange andre som jeg er innom og sont også.. men disse leser jeg fast hverdag..

erica kvam sin! her

Helene fremstad sin, her 

kristine amalie sin! her 

Aurora mohn sin! her

Torhild margrethe sin! her

leser du noen av de? likte du inlegget?


glalørdag

Halala<3

I dag våknet jeg av at jeg hadd høretelefoner med musikk fra i går haha.. var ganske happy når jeg  våknet! 

fordi da gikk jeg ned og tok meg en god og varm dusj og hårkur  og alt det der , tok også på en sykt fin neglelakk miint farget! lovitloveit

så sa pluustelig mamma at hun skulle dra på posthuset og hente noe og da ble jo  jeg såå syykt nyskjerrig og da sa hun at huin skulle hente hm pakken yesyes.. endelig  har venta 3 uker ellernoe så ja.

og etterpå skal vi ferie tanten min som har burstag , og etter det skal jeg  overnatte hos mormor, kooskoos..

noen bilder ble litt såm vet ikke hvorfor da

hadde vått hår da menmen

har du gladag?

jeeg har!

Black and white photos

her er bare noen svarthvitt bilder jeg redigerte gaske fort!


syntes om bildene? 

hva heter bloggen din? trenger noen og lese helst om sminke, mote , hverdag  , foto og  outfits!

Bakt potet og norske talenter!

heeelo , sitter og chiller og kooser meg og ser på norsketalenter og snal spise det beste da , bakt potet nanam..

så der er digg da! ler så mye ass det er syyykt mange morsome folk med i norske talenter...hahahaha..

skal bare chille med mamma videre nå<3

haa en fiin kveld!

koooser du deg  max?

Thank`s good is friday!

heelo , har hatt denne overskriften 2 ganger på rad nå  så  ja haha suger med overskrifter fortiden.  i hvertfall er  det bra at det er helg.

men vi sluttet kl 2 i dag så ble jeg med til marte fordi jeg skulle se på noe  ogsånt, så gikk jeg en sti (vei) hjem og komhjem for ca 1  t siden ellerno!

og nå skal jeg bare chille og slappe av ha jo fortsatt vont i benet så skal nok det hele tiden med familene ogsån.. så skal vi ha middags gjester etterpå det bli kos..

nå skal jeg se varg veum skriften på veggen har sett nesten alle filmene i varg veum serien på 2  helger nå  ble hekta haha:-)

syntes dere det er deilig  med heelg? 

hva skal du?

Konkuranse?

hellopewser!

jeg tenkkt jeg jeg skulle ha en konkuranse snart ikke omsy lenge liksom !

så lurte jeg på om  dere vil haa konkuranse da leger seffølgelig ikke en konkuranse om dere ikke vil ha det..

jo så lurte jeg på hva dere hvil vinne da og  hva dere liker?

så da er det bare  og følge med oå bloggen min så  kommer det en konkuranse ettervert:-)


så skal ha ukens spørsmål så da kan  dere spørre om alt og hva dere vil ogsånt da!

svarer i morgen på video...

vil du ha konkuranse? '

hva vil du vinne?

noe du lurer på?

 

noe du lurer på?

Dagens outfit (chillfit)

såå shit bare 20 % med strømm på åc ehh..

men hello,komnesten akkurat hjem fra skolen vi hadde skikkelig  lite og gjøre i dag og sånt så det  ganske delig dag..'

men så tenkte jeg bare og vise dere oufitet mitt i dag de er engekelig bare chillfit fordi jeg ville bare ha på meg litt deilige klæri dag siden det vvar helt ork og  begyne og lete etter noe som passet så ja.. ikke at jeg har det så ryddik i komoden nå men skal rydde snart haha:-)

jakke fra cubus, joggebukse bikbok, top fra new yorker..


Hjemme fra trening!

Hello....
Kom nesten akkurat hjem fra ridetrening , galopperte og hoppet og Sot i dag.. Chil hadde en ganske stor hest!
Også har jeg sykt vont i lysken fordi hesten tok nesten salto og jeg hoppet av så falt jeg i spagaten så sparka han meg i benet Auuu men det går bedre fordi jeg galopperte jeg etter det så ja,,,,
Skal bare chilen og sån nå så snakkes vi<3
Ser sliten ut og er det også!

Planer for kvelde..

heihallahallo..

men hello, kom faktisk nesten akkjurat hjem. gikk til mormor etter skolen og  så kom mamma og hentet meg ..så jeg bare chillet der ..

nå har jeg faktik nesten akkurat gjor  leksene mine til i morgen flink ass ehh ..

og  så skal jeg spise middag om 10 min  ellerno så ja.

om ca  en halv time skal jeg dra på  trening så jeg skal bare ordene meg og slappe av litt,  til vi skal dra:-)

og ja,  forrresten så driver jeg og lager inspovegg!såå bar skyper jeg og sånt chill liv hhaha!


 hva skal du? har du en travel dag?

 

fantasy muffin!

bakte bare noen muffins i stad og tok på litt fantasi pynt jeg fant ogsånt da!


syntes? har du bakt i dag ? med random fyll ahha?

Photo: coca cola candel\\

heer er ett randombilde jeg tok i går  ,men bare hade lyst til og ta et bilde med speilrefleksen min når jeg satt og kooste meg med godis.

og da tok jeg et biløde av en cola så bare redigerte jeg det..

og hvis noen lurer så redigerte jeg det i lightroom!

<3cola<3


syntes om bilde? har du lightroom?

Photoshoot#2

forresten så er kjolen fra tyrkia! og bolero jakke fra hm..

syntes om bildene?

Forskjølet:/

Heeia<3
Orker nesten ingen ting i dag , herregud et hås og kald osv . Blæh...
Så har ikke sminke eller noe i dag, bare Chillfit !
Men nå skal jeg ned til butikken med mamma !
Snakkes i morgen , kanskje etterpå.. Bare kanskje
Ha en fiin lørdag søtnoser;-)

snart potetfestivalen og kosnert!

heeeiii!

i dag gleder jeg meg sånn sykt masse, fordi etterpå skal jeg potetfestivalen, juhuuu! gelder meg..

det er en fest som det er masse konnserter handle boder tivoliii ( ganske stort) osv osv og masse tilbud! ahh

og jeg skal møte frida på tivoliet så skal vi være der til klokka 9 såå skal vi på Vinni konsert i teltet ..

vi skal gåå alene så vi er der til 11 halv 12 eller noe skal møte andre folk også  ,hele byener jo der så ja..

og skal gå  bort fordi jeg er hos bestemor og det  tar liksom 2 min bort ..ahha

mennå skaljeg sminke meg or skifte ogsånn

så snakkes vi i morgen ellernoe!litt fuca  bilder menmen

skal du noe gøøy i dag?

feiret!

hello!

nå har nesten akkurat alle jestene dratt ,etter en veldig kooselig burstagsfeiring for Johanna<3

vi koste oss masse og hun fikk selfølgelig masse fine gaver! og vi kooste oss veldig ahhah..

og forresten såkjøpte jeg hårfarge i går! blong yesyes.har du feiret noen i dag?

Gratulerer værdens betste!

heeia!

i dag har den betste søstra mii burstag! hun blir 1 år hun er verdensbete<3

så vi skal snart feire med familie og venner , spsie namnam hahh.

så hun fikk en dokke og  bok og litt mer!

såå ja ..<3
dagens antrekk

hha ikke så bra bilder memem

singlet under toppenfra cubus (svart)

topp fra bikbok! bukse fra cubus xs 
vil du bli linket?

heeia<3

tenkte bare og ha en kjapp  linkerunde, bare kommenter på dette innlegget at du er med så trekker jeg 3 radome blogger , via random org ellerno!

så trekker i morgen eller onstag troor jeg.. mel dere påå da er du enn puus!
Dagens outfit

hello , tenkte bare og vise dere dagen outfits, har vært hos betsmor etter skoleni dag osvosv ,forresten hun har burstag i dag !

menmen ,så fikk ikke blogget før i dag , bloggingen er ikke på topp har ikke så mye innspirasjon  osv ,men fåår mer og mer for tiden faktisk:-)


gidder ikke ta bilde va  buksa , det er bare en helt vanelig  fra  cubus lyse blåå! men singletten under er fra   cubus og toppen fra bikbok..


syntes om outfitet? har du travle dager?

burstag !

hello folkens..

kom netopp  hjemfra burstag hos bestemor , det var veldig kooselig , det var syykt masse gode kaker der også. hahha..

såå der var det ganske kooselig.

nå rydder vi loftet veldig veldig mye og rydde såå ja , hadde nesten ikke tid tilog lage  et inlegg hvis du skjønner!

men nå skal jeg rydde videre

sees<3likte du bildene? har du vært  på burstag?

god day its sunday

hello , som dere sikkert har lest før her på bloggen , så hater jeg søndager , det er såå kjedelig "liksom"hah

men i dag skal vi noe hele dagen så det blir ikke så kjedelig, vi skal blant annet tydde loftet ahhha..

så etterpå skal vi til bestemor påå burstag kl 5 ellernoo ,  da skal vi være usnunne , ånei ..


syntes om bildene?

innspirasjon#2

nå kommer del2 av innspirasjons inleggene , som dere maser om, neida!<3synntes?

heeia&lt;3

hallapådegsøteste!

komnesten akkurat hjem fra sentret  ogsånn , var på sånn forestilling greie og tallentiade der  folk synker osv .. også var vi på kafee,

spsiste god kule is namnam nå så ja .

og skal lage en videoblogg.


i know ,men bildekvaliteten suger ehhevært på kinoo da..

helo , for ca en timesiden eller noe s komm jeg hjemfra tina og betinathe mowie , den var super bra har såå fiin humor da hhahha..

men skjlnner ikke hvorfror den bare fikk 2  i vg , kanskje fordi en 45 år gammel mann ellernoe som er joarnalist han liker ikke fjortiss filmer så ja ehhahhah..'

men nå ser jeg på videoblogger og kossermeg ,merker jeg er litt trøtt faktisk etter en hektsik dag:-)


har du sett filmen? syntes du den også    var bra?

 

 

photoshoot#1

her er en photoshoot håper dere liker bildene så ja,

litt monga hahhahhahh

syntes om bildene?

tina betina the mowie!

helo , kom meg og mamma kom  akkurat hjem fra sentret nå , men kjøpte ikke noe!

og det er enedelig heelg T.GI.F digg..

etterpå skal jeg og nicholas og fler på kinno , og se tina og betina the mowie ..gleder meg kjempemasse<3

så  je den er sikkert bra , nå skal jeg ordne meg og sont til kinoen 

hade snakkes..skal du på tina og betina filmen?

video: dagen min, syk

her en en update om dagen min , jeg er syk osv 

orker ikke redigere denne videoen ellernoesånt så ja!

 

har du vært  syk? syntes om videoen?
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits